System Administrator

Avansează lucrările la banda de preselecție de pe strada 1 Decembrie 1918

Zona din fața Casei de Cultură a Sindicatelor trece printr-un amplu proces de modernizare. Lucrările la platou sunt aproape finalizate, în momentul de față se amenajează spațiul verde cu rulouri de gazon, copacii fiind deja plantați, iar strada 1 Decembrie 1918 este în etapa finală de configurare a trei benzi de circulație.

Până în prezent, la proiectul privind realizarea unei benzi de preselecție au fost realizate straturile de fundații, inclusiv balastul stabilizat cu ciment, au fost montate bordurile și rampele de acces, a fost confirgurat trotuarul și a fost realizată fundația. La obiectivul refacere acoperire peste Valea Zalăului au fost realizate următoarele tipuri de lucrări: cămășuirea fundațiilor și elevațiilor canalului închis, înlocuirea grinzilor prefabricate PI cu dale din beton precomprimat tip D4, în zona B; înlocuirea grinzilor prefabricate PI cu grinzi prefabricate din beton tip T întors cu corzi aderente, pentru zona C și a fost turnată placa de suprabetonare.

Constructorul a solicitat închiderea circulației rutiere în intersecția Piața 1 Decembrie 1918 – str. 9 Mai – str. Unirii, începând cu data de 30 octombrie, timp de 7 zile, în vederea realizării lucrărilor pentru realizarea benzii de preselecție și a celor de asfaltare. După finalizarea acestor lucrări, strada va fi redeschisă circulației publice. Odată cu finalizarea acestor lucrări, strada 1 Decembrie 1918 va fi lărgită la 3 benzi de circulație, două benzi pentru circulația înspre bulevardul Mihai Viteazul și o bandă pentru intrarea pe strada 1 Decembrie 1918 de pe bulevard. 

Close Search Window