System Administrator

Avansează lucrările la bazinul didactic de înot

Cu finanțare din fonduri guvernamentale, în cartierul Dealul Morii se află în construcție un bazin didactic de înot, investiție care urmează să fie finalizată în luna august a acestui an.

La acest obiectiv de investiții a fost realizată structura de rezistență, au fost montate geamurile și acoperișul, au fost făcute compartimentările interioare și realizată structura bazinului de înot. În momentul de față, la exterior se lucrează la amenajarea împrejmuirii, trotuarelor, aleilor pietonale, parcării și a instalațiilor aferente utilităților, iar la interior se montează instalațiile electrice, termice și sanitare.

Prin intermediul acestui proiect va fi amenajat un bazin didactic de înot, cât și vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. Odată cu finalizarea lucrărilor, bazinul de înot va putea fi utilizat de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, înafara programului școlar.

Această investiție este realizată de Compania Națională de Investiții, prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social - Subprogramul Bazine de înot, în baza solicitării Primăriei Municipăiului Zalău. Valoarea proiectului este de 8,5 milioane lei.

Close Search Window