System Administrator

Invinge dependența! – eveniment dedicat prevenirii consumului de droguri în rândul tinerilor, organizat ieri la Zalău

Primăria Municipiului Zalău, împreună cu Teen Challenge Cluj, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Zalău și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Zalău au organizat miercuri, 18 mai, în sala Transilvania, evenimentul - Învinge Dependența.

Acest eveniment a fost organizat cu scopul de a preveni consumul de droguri în rândul adolescenților, iar cel mai puternic mesaj pentru cei prezenți în sală a fost transmis de către doi tineri din cadrul Teen Challenge Cluj, care le-au împărtășit schimbările care au survenit în viața lor de când au devenit consumatori de droguri.

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: “ÎNVINGE DEPENDENȚA este evenimentul dedicat prevenirii consumului de droguri în rândul tinerilor, la care am avut plăcerea să fiu prezent.

Împreună cu sute de tineri din municipiu, cu reprezentanți ai administrației publice, ai bisericii, ai unităților de învățământ și ai instituțiilor care au ca obiect de activitate prevenirea consumului de droguri, am ascultat poveștile unor tineri care ne-au împărtășit o parte din viața lor.

Echipa Teen Challenge din Cluj-Napoca ne-a făcut să înțelegem că libertatea greșit înțeleasă poate face mult rău. În zilele noastre, generația tânăra trebuie să facă față multor promovări, însă, trebuie să fim plini de nădejde că dacă ne dăm mâna și le acordăm sprijin, tinerii pot fi ajutați.

Mulțumesc echipei Teen Challenge pentru prezență și tuturor celor care au participat la acest eveniment!”.

Close Search Window