System Administrator

Dezvoltarea sectorului IT, în atenția administrației locale

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarul Nicoae Fazakas, administratorul public Călin Cristian Forț și directorii din cadrul instituției au avut, astăzi, 23 aprilie 2024, o întâlnire cu Președintele Asociației Cluj IT, prof. dr. ing. Stelian Brad, directorul executiv al Asociației Cluj IT, Andrei Kelemen, directorul general al companiei Netrom Comunicații, Liviu Vlașin și directorul regional al companiei Netrom Comunicații, Daniel Bordaș.

Întâlnirea organizată în sala de ședințe a instituției a avut ca scop evaluarea perspectivelor de extindere a industriei IT la nivelul municipiului Zalău. În perioada următoare vor fi stabilite detalii cu privire la dezvoltarea acestui sector în municipiu și vor fi făcute demersuri pentru încheierea unui protocol de colaborare în acest sens.

“Întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu conducerile Asociației Cluj IT şi a companiei Netrom Comunicații reprezintă un pas important în dezvoltarea unei platforme informatice în Municipiul Zalău.

Le mulțumesc că au pus Zalăul pe lista oraşelor în care doresc să îşi dezvolte activitatea şi îi asigur de tot sprijinul administrației locale în derularea şi implementarea acestui proiect.

Dezvoltarea sectorului IT în Zalău completează proiectele administrației locale care vin în sprijinul tinerilor şi care le oferă oportunitatea de a-şi petrece timpul liber, de a-şi găsi un loc de muncă şi de a-şi întemeia o familie aici, acasă”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Close Search Window