System Administrator

În atenția cetățenilor municipiului Zalău,

Societatea Citadin are utilajele pregătite și stoc de materiale asigurat pentru deszăpezire, iar atunci când se impune, personalul societății intervine atât pentru curățarea părții carosabile, cât și a trotuarelor.

Pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile din municipiu, adresăm tuturor cetățenilor rugămintea să parcheze mașinile astfel încât să nu obstrucționeze căile de acces.

Sunt pregătite și vor acționa în această activitate de deszăpezire 20 de utilaje de diferite tipuri: răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenția manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal, ATV cu lamă.

Principalele zone de acționare sunt porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): zona Ortelec, Strada Gheorghe Doja, Strada Kossuth, Strada Voievod Gelu, urcare spre Spitalul Județean de Urgență, dealul Aghireș și Stâna, urmând zona spitalelor, unităților de învățământ și cartierele.

Personalul care acționează pentru deszăpezirea municipiului va lucra în 3 schimburi, iar atunci când situația va impune, numărul lor va fi suplimentat considerabil.

Close Search Window