System Administrator

În atenția cetățenilor care dețin imobile pe tronsonul DJ 191C, aflat în reabilitare

În prezent, pe raza Municipiului Zalău se află în delurare un amplu proiect de investiții care cuprinde reabilitarea DJ 191C, respectiv străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății. În cadrul acestui proiect, constructorul SC Drum Construct SRL execută lucrări care pot restricționa accesul cetățenilor la proprietăți pentru montarea bordurilor și execuția de podețe, trotuare și piste de biciclete.

Prin urmare, pentru a evita deteriorarea acestor lucrări, adresăm rugămintea proprietarilor care dețin imobile pe străzile menționate să evite timp de aproximativ 24 de ore circulația auto și pietonală, după caz, în aceste zone.

Proiectul privind reabilitarea DJ 191C (străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății) face parte dintr-un amplu proiect care cuprinde inclusiv reabilitarea și modernizarea Pieței Iuliu Maniu și a Pieței 1 Decembrie 1918, cât și pietonizarea străzii Unirii. Pentru reabilitarea DJ 191C, lucrările care vor fi execuate constau în refacerea părții carosabile pe 7,786 km., realizarea canalizării pluviale și a canalului tehnic pentru introducerea rețelelor de comunicații în subteran, reabilitarea trotuarelor, amenajarea de spații verzi, piste de biciclete, stații de autobuz și rastele de biciclete.  

Close Search Window