System Administrator

Utilaje pregătite și stoc de materiale asigurat pentru deszăpezire în Zalău

Activitatea de deszăpezire în municipiul Zalău este efectuată de SC Citadin Zalău SRL.

Pentru această iarnă, Citadin Zalău are asigurat stocul de materiale pentru deszăpezire și constă în 200 tone de sare, 110 mc nisip cu sare, 900 mc nisip, 9175 kg de clorură de calciu. Toate aceste materiale de deszăpezire sunt la nivelul stațiilor de depozitare

Pe măsură ce acest stoc se termină, va fi completat prin achiziție de cantități noi.

20 de utilaje de diferite tipuri, răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenție manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal și ATV cu lamă sunt pregătite și vor acționa în această activitate de deszăpezire.

80 de persoane vor acționa pentru deszăpezirea municipiului Zalău, care lucrează în trei schimburi, iar atunci când va fi nevoie, numărul lor poate fi dublat sau suplimentat considerabil.

Porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă) sunt principale zone de acționare, zona Ortelec, strada Gheorghe Doja, strada Kossuth, strada Voievodul Gelu, urcare spre Spitalul Județean de Urgență și Dealul Aghireș, urmând zona spitalelor și cartierele.

Close Search Window