System Administrator

Un mediu curat pentru generațiile viitoare!

Primăria Municipiului Zalău și Axial - Sistem Național de Colectare©DEEE organizează în perioada 15 - 26 noiembrie 2021 o campanie de colectare a deșeurilor electrice.

Cetățenii și reprezentanții firmelor și instituțiilor, care au de predat deșeuri electrice, pot solicita preluarea acestora, telefonic, la  0752 060 612, sau completând simplu și rapid formularul de comandă online, disponibil 24/7, pe site-ul www.e-deseu.ro.

De asemenea, sâmbătă, 20 noiembrie, între orele 09:00-15:00, deșeurile electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău:

  • cartier Porolissum - lângă PECO;
  • cartier Brădet - lângă Codiflor;
  • cartier Dumbrava - lângă Piaţă;

și la

  • Centrul de Colectare DEEE Zalău- str.Fabricii nr. 30 B.

Reciclezi si poti castiga unul din premiile de la extragerile lunare ale Tombolei eReciclezi și Câștigi!  (1 premiu x 3000 de lei; 3 premii x 1500 de lei; 20 premii x 500 de lei) și poți primi 2 tichete cadou, în valoare de 10 lei fiecare, pentru deșeuri electrocasnice de dimensiuni mari (peste 45 kg) de tipul: mașini de spălat haine sau vase, frigidere, congelatoare, combine sau lăzi frigorifice.

Implică-te pozitiv în colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să-ți respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!  

Axial – Sistem Național de Colectare©DEEE

tel. 0752 060 612

Close Search Window