System Administrator

Terenul de sport multifuncțional de la Stadionul Municipal prinde contur

Un proiect de investiții extrem de benefic pentru tineri și copii a fost demarat de Primăria Municipiului Zalău la Stadionul Municipal. Este vorba despre construirea unui teren de sport multifuncțional, unde tinerii și copiii vor putea petrece timp și practica mai multe sporturi.

De la startul lucrărilor se lucrează într-un ritm accelarat. Clădirea unde sunt amenajate vestiarele este ridicată și acoperită, muncitorii lucrează în prezent la finisajele interiorare.

Pe suprafața de joc a terenului de sport a fost turnat stratul de tartan care în această perioadă va fi vopsit specific terenului de baschet, fotbal, volei, handbal și tenis.

De asemenea, muncitorii au finalizat și ridicarea stâlpilor de iluminat, iar în această perioadă, muncitorii vor monta porțile și panorile de baschet. Se mai lucrează și la imprejmuirea terenului cu plasa de sarmă.

În aceste condiții, zălăuanii vor avea o baza sportivă nouă la Stadionul Municipal formată dintr-un teren multifuncțional, modern, pe care copiii vor putea practica handbal, fotbal, baschet, volei și tenis și o clădire de vestiare echipată modern.

Valoarea de finanțare a proiectului este de 1.061.280,17 lei și este realizat prin Compania Națională de Investiții.

Close Search Window