System Administrator

Stimulent educațional sub formă de tichet social pentru grădiniță

Primăria Municipiului Zalău, prin Direcția de Asistență Socială Zalău, vă informează că se pot depune solicitări în vederea acordării stimulentului educațional sub formă de tichet social pentru grădiniță, drept prevăzut de Legea 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate.

Potrivit art. 2 din Legea 248/2015 cu modificările și completările ulterioare, stimulentele educaționale se acordă copiilor din familii defavorizate, în condițiile în care sunt îndeplinite, cumulativ, următoarele criterii:

  1. Copilul este înscris într-o unitate de învățământ preșcolar, conform Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
  2. Venitul lunar pe membru de familie este de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură (respectiv 284 lei), prevăzut de Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Biroului Alocații – Indemnizații pentru Copii și Intervenții în Situații de Risc din cadrul Direcției de Asistență Socială Zalău sau telefonic la numărul 0260661769.

 

Close Search Window