System Administrator

Spectacol muzical-coregrafic de excepție dedicat Zilei Unirii Principatelor Române

Unirea Principatelor Române sau Mica Unire va fi marcată la Zalău printr-un spectacol muzical-coregrafic de excepție, intitulat ,,HAI SĂ DĂM MÂNĂ CU MÂNĂ”

Spectacolul va avea loc luni, 24 ianuarie 2022, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Vor încânta publicul elevi de la Școala Populară de Arte și Meserii, Ansamblul Folcloric ”Meseșul și Ansamblul Artistic Profesionist ”Porolissum”.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalău.

Spectacolul se va desfășura cu respectarea normelor antiepidemice în vigoare. Intrarea se va face pe bază de bilete, în limita locurilor disponibile, conform reglementărilor. Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pot achiziționa de luni până vineri, între orele 8-16, de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și de la Casa Municipală de Cultură Zalău.

ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE ȘI MESERII

Cursanți de la clasa de vioară, prof. Ionuț Albert, clasa de canto popular, prof. Claudiu Costinaș și de la clasele de dansuri populare, instructori Doina și Anghel Dușcaș.

ANSAMBLUL FOLCLORIC „MESEȘUL”

Soliști vocali: Oana Sabău, Mădălina Maria Markus, Mădălina Maria Colcer, Denisa Prunian, Denisa Blaga, Lucreția Bolba, Adriana Baciu Bonțe, Camelia Cherecheș.
Coregraf: Radu Mureșan.
Conducerea muzicală: prof. Dorel Ciobanu.
Șef secție: Paula Pop Taloș.
Manager: Daniel Săuca.
 

Close Search Window