System Administrator

Primarul și viceprimarul municipiului Zalău, prezenți la festivitatea de obsolvire a elevilor claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu”

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt și viceprimarul Nicolae Fazakas au fost prezenți astăzi, 3 iunie 2022, la festivitatea de obsolvire a elevilor claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială ”Simion Bărnuțiu” Zalău.

În cadrul festivității, Ionel Ciunt a transmis un mesaj prin care i-a felicitat pe elevi pentru absolvire și le-a urat succes în viitoarele examene.

”Dragi absolvenți, distinse cadre didactice, dragi părinți și bunici, va mărturisesc că și eu sunt cuprins de omenească emoție pentru că o nouă generație de obsolvenți pleacă din Școala Simion Bărnuțiu și găsesc justificată oarecum emoția mea de azi. Școala Simion Bărnuțiu a dat în fiecare an comunității noastre tineri valoroși, tineri care vor face lumea în care trăim ceva mai bună. Această unitate de învățământ a fost prima școala din orașul nostru și funcționează din 1887 și mă bucur să vă pot spune astăzi că am reușit să câștigăm un proiect de reabilitare a acestei instituții în valoare de peste 2 milioane de euro.

Dragi absolvenți, există în viața fiecărui om o colecție de clipe care adunate toate înseamnă de fapt viața fiecăruia dintre noi. Sunt convins că cele mai frumaose clipe sunt cele pe care le-ați trăit în școala gimnazială alături de colegi și profesori. Dumurile voastre se îndreaptă astăzi spre licee, dar voi veți rămâne în continuare elevii acestei școli și vă îndemn să reveniți la acest reper ori de câte ori veți simți nevoia. Știu că deseori părinții voștri, poate dascălii voștri v-au spus că trebuie să fiți perfecți, dacă nu ați reușit acest lucru, nu vă întristați pentru că nimeni nu este perfect. În viața facem și spunem uneori lucruri nepotrivite, ne impiedicăm, cădem, ne ridicăm și mergem mai departe și asta este cel mai important, mergeți mai departe, ori de câte ori aveți o problemă mergeți mai departe.

Dragi absolvenți eu vă doresc să selecțați din ofertele realității în care trăim lucrurile care vă pot fi de folos.

Vă doresc să aveți succes în examenele care urmează, să vă amintiți în totdeauna cu placere de școala din care azi plecați.

Bucurați-vă de lucrurile mărunte pentru că vine o vreme când o să constatați că acestea au fost lucrurile importante.

Succes și nu uitați că numele școlii vă obligă să fiți campioni. Așadar, campionilor succes!”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Close Search Window