System Administrator

Pregătire continuă pentru accesarea de fonduri europene în noul exercițiu financiar

         După întâlnirea de săptămâna trecută cu echipa Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, împreună cu colegi din cadru instituției, au avut astăzi, 9 februarie, o nouă întâlnire, în format online, cu directorul Marcel Boloș.

         În cadrul întâlnirii de astăzi au fost identificate proiecte pentru dezvoltarea municipiului, urmând ca acestea să fie prioritizate. Proiectele vizează domenii precum: mobilitate urbană, amenajarea de spații verzi, creșterea eficienței energetice pentru clădiri publice și rezidențiale (blocuri), infrastructură școlară, digitalizare și dezvoltare economică.

         Pentru pregătirea de proiecte finanțabile în cadrul Programului Operațional Regional, reprezentanți ai Primăriei și ai ADR-NV vor avea întâlniri consultative regulate, în cadrul cărora vor discuta aspecte cu privire la eligibilitatea proiectelor, stadiul de pregătire a documentațiilor tehnico-economice și eventuale probleme (inclusiv cele referitoare la condiții de eligibilitate).

         O nouă întâlnire dintre reprezentanții administrației publice și conducerea ADR-NV va avea loc săptămâna viitoare.

Close Search Window