System Administrator

Pentru un oraș curat, te ajutăm la reciclat!

Primăria Municipiului Zalău și Sistemul Național de Colectare©DEEE organizează în perioada      1– 29 noiembrie 2022 o campanie de colectare a deșeurilor electrice.

Cetățenii și reprezentanții firmelor și instituțiilor, care au de predat deșeuri electrice, pot solicita preluarea acestora, telefonic la 0756 030 602 și la numărul scurt *7711, sau completând simplu și rapid formularul de comandă online pe site-ul www.e-deseu.ro.

De asemenea, sâmbătă, 19 noiembrie 2022, între orele 09:00-15:00, aparatele electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău:

     - cartier Porolissum - lângă PECO;

     - cartier Brădet - lângă Codiflor;

     - cartier Dumbrava - lângă Piaţă;

Reciclezi și poți caștiga pe loc

     - 30 lei pentru deseuri de tip masini de spalat rufe/vase(complete)

     - 20 lei pentru deseuri de tip frigider, combina frigorifica,aragaz sau cuptoare de gatit, aer conditionat(complete)

     -10 lei pentru alte deseuri electrice complete in greutate de minim 20 kg.

Implică-te pozitiv în colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să-ți respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!  

Sistem Național de Colectare©DEEE

tel. 0756 030 602

Close Search Window