System Administrator

Elevii de 10 ai Zalăului, premiați de Primărie

Conducerea Primăriei municipiului Zalău, reprezentată de primarul Ionel Ciunt, cei doi viceprimari Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas și administratorul public, Călin Forț, a premiat astăzi, 4 august 2022, într-un cadru festiv în sala Avram Iancu, 4 elevi care au obținut nota cea mai mare în urma susținerii examenului de Bacalaureat și Evaluare Națională în anul 2022.

Astfel, trei elevi de clasa a XII-a de la Colegiul Național Silvania, Iulia Maria Chiș, Irina Ștefania Oltean și Szilagyi Abigel au fost felicitați și premiați de conducerea Primăriei în urna notei de 10 pe care au obținut-o la Bacalaureat, iar elevul Iustin Pop a primit și el laurii de campion din partea Primăriei, în urma obținerii celei mai marei note de la Evaluarea Națională în Sălaj, 9.92. Iustin Pop este elev la Colegiul Național ”Silvania” Zalău.

”Ne face mare plăcere să ne întâlnim cu voi, tineri și absolvenți de liceu și studii gimnaziale, care ați făcut performanță. Știu că acest succes a fost obținut prin foarte multă muncă. Dacă muncești vin și rezultatele, poate nu chiar foarte repede, dar în final vin fără îndoială. Ați avut și o să aveți satisfacții în urma muncii voastre. Vreau să vă felicit pentru această performanță și să vă urez mult succes pe mai departe”, a spus primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt în cadrul evenimentului de premiere.

Cei patru elevi campioni au primit din partea Primăriei municipiului Zalău o diplomă, o mapă, o atenție financiară și un buchet cu flori.

Close Search Window