System Administrator

Campanie de colectare deseuri de echipamente electrice si electronice în Zalău!

Campania de colectare a deșeurilor electrice organizată de Primăria Municipiului Zalău și Sistem Național de Colectare©DEEE în parteneriat cu Asociația Ecotic, continuă și în această săptămână la Zalău.

Preluarea gratuită a deșeurilor electrice si electronice de la domiciliu sau sediu de firmă se poate solicita telefonic la 0756 030 602 sau completând simplu și rapid formularul de comandă online pe site-ul www.e-deseu.ro.

Sâmbătă, 7 mai, între orele 09:00-15:00, aparatele electrice vechi sau defecte pot fi predate direct, la oricare din punctele de colectare amenajate în Zalău:

  • cartier Porolissum - lângă PECO;
  • cartier Brădet - lângă Codiflor;
  • cartier Dumbrava - lângă Piaţă;

și la

  • Centrul de Colectare DEEE Zalău - str.Fabricii nr. 32.

Reciclezi și poți caștiga unul din premiile oferite la tombola ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare: un cuptor cu microunde, un robot de bucătarie, 3 șurubelnițe cu acumulator, 3 fiare de calcat și 3 mixere. Tragerea la sorți a taloanelor de tombola va avea loc luni, 9 mai, ora 15:00, la Centrul de colectare din Strada Fabricii 32.

Implică-te pozitiv în colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Vizitează www.e-deseu.ro, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să-ți respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!  

Close Search Window