System Administrator

Administratorul public al Zalăului, Călin Forț, prezent la festivitatea de absolvire a studenților de la Facultatea de Geografie

Pentru stundenții de la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Geografie Extensia Universitară Zalău, a sunat cel din urmă clopoțel, într-un eveniment ce a avut loc astăzi, în Amfiteatrul Parcului Central din Zalău. La eveniment a participat și administratorul public al Zalăului, Călin Forț, care a transmis un mesaj absolvenților.

Dragi absolvenți, voi sunteți cei care veți duce cu voi, mai departe, spiritul acestei facultăți, prin dinamismul vostru, prin energia voatră, prin curiozitatea voastră, și, nu în ultimul rând, prin pregătirea temeinică pe care ați dobândit-o în toți acești ani. Chiar dacă a fost o perioadă cu multe provocări, mai ales datorită restricțiilor impuse de pandemie, sunt convins că ați tratat școala cu multă seriozitate și responsabilitate și ați făcut față cu brio tuturor examenelor.

Cred cu tărie că formarea voastră în cadrul acestei facultăți v-a oferit pârghiile și competențele necesare în vederea unei inserții de succes pe piața muncii. Și mai cred că dacă veți face ceea ce vă place și veți alege înțelept, veți avea parte de satisfacții profesionale și nu numai.

Aveți o misiune extrem de importantă, aceea de a perpetua moștenirea spirituală și intelectuală pe care dascălii voștri v-au transmis-o de-a lungul anilor de facultate. Acum aveți puterea să decideți pentru viitorul vostru și sper, eu, că veți decide înțelept, pentru binele comunității noastre locale. De aceea, am certitudinea că, prin munca și eforturile depuse în toți acești ani, veţi deveni generaţia de mâine, puternică, performantă și competentă, de care societatea are nevoie și pe care părinţii și dascălii voștri, dar și noi toți ne vom putea baza. 

Vă adresez tuturor îndemnul de a nu vă abate în viaţă de la tot ce înseamnă educaţie, adevăr, bine şi moral. Indiferent ce drum alegeți, nu uitați să fiți mereu sinceri, demni, cinstiți cu voi înșivă și cu cei din jur, curajoși și perseverenți.

Felicitări tuturor absolvenților! Să aveți parte de o carieră frumoasă, de succes și multe împliniri în viață!”, a transmis Călin Forț.

Close Search Window